Ruiskubetonisalaojat

JIITEE Työt Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia rakennuspalveluita aina uudis- ja saneerausrakentamisesta kalliorakentamiseen ja kuivaus- ja lämmityspalveluihin. Toimintaa on kehitetty siten, että kaikki lujitustyöt ovat nyt saatavilla saman katon alta. Vuodesta 2017 eteenpäin on JIITEE Työt valmistanut ja asentanut ruiskubetonisalaojia suoraan kalliopintaan.

– Viimeisen vuoden aikana olemme asentaneet ruiskubetonisalaojia muun muassa Lemminkäisen Infralle, Blominmäen jätevedenpuhdistamoon Helsinkiin, Metsä-Sairilan jätevedenpuhdistamoon Mikkeliin ja Länsimetron kuiluihin. Lisäksi olemme myyneet niitä Outokumpu Chromelle Kemin kaivokseen sekä Skanskalle, kertoo työpäällikkö Janne Juntunen.

– Valmista tavaraa on tullut noin 60 kilometriä, hän summaa.

”Kun ruiskubetonisalaoja ja sen asennus tulevat samasta paikasta, on se tilaajalle huomattavasti helpompaa”

Ruiskubetonisalaojien valmistus tapahtuu JIITEE Töiden tehtaalla Vantaalla. Tehtaalta valmis tavara voidaan tarpeen mukaan toimittaa tilaajalle JIITEE Töiden jakelukalustolla. Valmistuksen ja toimituksen lisäksi on Juntusen mukaan järkevintä ottaa myös asennus samasta paikasta.

– Kun ruiskubetonisalaoja ja sen asennus tulevat samasta paikasta, on se tilaajalle huomattavasti helpompaa. Tilaajan ei tarvitse raapia päätään, miten aikataulut työmaalla menevät, Juntunen sanoo.

– Asentajillamme on pitkä työkokemus. Sen ansiosta pysymme aikataulussa, eikä työn jälkiä tarvitse käydä jälkikäteen korjailemassa, Juntunen kiteyttää.

Ota yhteyttä / Contact

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.